Nykyisin taitaa olla melko tavallista etsiä seksiä verkosta. Tosin itselleni tämä on vielä täysin uutta.. tai siis oli, ei ole enää. Heräsin tähän oikeastaan vasta äskettäin, kun aloin urakalla miettimään, että missä ovat kaikki kuumat miehet? Vieläpä sellaiset, jotka eivät ole varattuja.

Ennen (seksi)seuran löytäminen oli niin helppoa. Ei tarvinnut kuin kävellä baariin kello 11 kieppeillä illalla ja miehet käytännössä juoksivat perässä, ehdottelivat seksiä ja tarjosivat juomia. Itse olin ja mielestäni olen vieläkin varsin ”tiukka” pakkaus, joten en aluksi käsittänyt, että miten seuranhausta on yllättäen tullut niin haastavaa. Siinä missä ennen ilmaiset seksitreffit järjestyivät kuin itsestään, viime vuodet olen joutunut jo ihan oikeasti yrittämään. Välillä seksiä ei edes tunnu heruvat, vaikka mitä tekisi.

Deittipalveluista ratkaisu?

Koska välillä jouduin jopa ruinaamaan seksiä, niin päätin kysellä miespuolisilta kavereiltani, että mitä tässä maailmassa on tapahtunut. Miksi naisetkaan eivät löydä enää seuraa vanhaan malliin? Vastaus tuntui olevan kaikilla sama, eli deittipalvelut ovat syrjäyttäneet perinteisen seuranhaun. Aluksi tämä tuntui vähän oudolta ja jopa epäilin koko hommaa. Sitten päätin kuitenkin rekisteröityä parille sivulle, jotka olivat Hotdates18 ja Victoria Milan.

Mitä deittipalveluista jäi sitten käteen?

Täytyy myöntää, että molemmat näistä palveluista yllättivät positiivisesti. Heti tajusin, että ”täällähän ne kaikki kuumat miehet ovat”. Jo puolen tunnin jälkeen rekisteröitymisesti olin saanut kymmeniä houkuttelevia ehdotuksia ja täysin ilman sen ihmeellisempää yrittämistä.

Aion edelleenkin jatkaa palveluiden kokeilemista ja raportoin tässä blogissa sitten tuloksista ;)